Кадър Бой в общинския съвет в Шумен.  Общинският съветник Добромир Драев

...
Кадър Бой в общинския съвет в Шумен.  Общинският съветник Добромир Драев
Коментари Харесай

Бой в общинския съвет в Шумен

Кадър " "

Бой в общинския съвет в Шумен. 

 Общинският консултант Добромир Драев налеят и удари сътрудника си Красимир Костов

Общинският консултант от Шумен Добромир Драев влезе във физически конфликт с сътрудника си и някогашен кмет Красимир Костов. Заради експанзията ръководителят на локалния парламент Ася Аспарухова приключи краткотрайно съвещанието, съобщи Шум.бг.

Причина за експанзията на Драев стана изявление на Костов по отношение на финансирането на скаутски клуб “Мадарски Конник ” във връзка докладната на първия за разпределяне на 15 хиляди лева за финансиране на клуба.

Драев насочи остри реплики и към кмета на община Шумен Любомир Христов. После,  откакто изблъска с ръка Красимир Костов Драев сподели обидни думи и на общинския консултант Даниела Русева. 

Заседанието на локалния парламент бе прекратено за 10 минути. При подновяването му Красимир Костов взе думата, като изиска да се направи тест за приложимост на опиати на Добромир Драев. „ Аз имам огромни терзания от станалото в днешни ден тук в Общинския съвет. Като видях разширените зеници на Драев имам подозрения за приложимост на опиати “, сподели Костов.

При тази негова имитация Добромир Драев още веднъж се втурна към някогашния кмет на Шумен. Този път не стигна до него като беше спрян от останалите съветници.

След това Драев бе помолен от ръководителя Ася Аспарухова да напусне залата и той го направи.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР